O nama

Tradicija koju živimo više od 30 godina

Apartmani Nena Šipušić

Kuća s apartmanima Šipušić nalazi se u mjestu Caska na otoku Pagu.
Caska se nalazi u neposrednoj blizini mnogo poznatije Novalje, od koje je udaljena svega 2 kilometra. Ona je idealno mjesto za odmor s obitelji. Apartmani Šipušić omogućuju potpuni mir i opuštanje, a ono što je jedinstveno u cijeloj Caski je da su smješteni su na samoj plaži, udaljeni od mora svega 30-ak metara.

Iako nisu rodom s Paga, Šipušići su prisutni na Caski već tridesetak godina. U početku su kažu koristili isključivo za vlastiti odmor,ali zbog velikog interesa krenuli su i s iznajmljivanjem. Svi apartmani su kategorizirani i zadovoljavaju standarde u visini dvije i tri zvjezdice. Najveća prednost Apartmana Šipušić je ipak smještaj koji vam omogućava apsolutni mir i opuštanje s jedne strane, a s druge strane neposredna blizina atraktivne plaže Zrće koja mladima pruža nebrojene atraktivne sadržaje.

Uz objekt je dovoljno mjesta za sigurno parkiranje, postoji mogućnost korištenja grila. U blizini kuće (na 100-tinjak metara udaljenosti) se nalazi maleni restoran na plaći, gdje možete probati izvrsnu hrvatsku kuhinju.

Naši apartmani su kategorizirani sa tri zvjezdice, što govori samo po sebi da su dobro opremljeni i pružaju sve što je potrebno za dobar i ugodan odmor.

Kategorija

Opremljenost naših apartmana


© Apartmani Nena Šipušić. Sva prava pridržana.